Sisè

Benvinguts i benvingudes a aquest nou curs que ha començat. Un poc diferent, un poc estrany…sí…però que ens en sortirem com hem fet sempre!

Vos convit a que aneu veient els diferents videos que vaig penjant que són els mateixos que anam treballant a classe.

Aquests dies estam fent el musicograma corresponent a l’audició de la Dansa macabra de Camille Saint-Saens. Hi ha moltes altres obres que tracten el tema de la Mort, la nit de les ànimes o Halloween: La dansa dels esquelets de Disney o The Skeleton Dance ho fa d’una manera molt divertida.

The Skeleton Dance és un clàssic. Un curtmetratge d’animació, el primer de la sèrie dels setant-cinc curts que amb el nom de Silly Symphonies Walt Disney va crear entre 1929 i 1939 i en els quals surten per primera vegada l’ànec Donald i el gos Pluto.https://youtu.be/h03QBNVwX8Q

La Danse macabre (Dansa macabra), op. 40, és un poema simfònic de Camille Saint-Saëns compost el 1874. És una de les composicions més populars del seu autor. L’obra, descriu la mort tocant el violí a mitjanit. Al seu ritme, els esquelets ballen al voltant d’una tomba. A l’alba, amb el cant del gall, els morts tornen a les seves tombes. La primera vegada que Danse macabre es va estrenar en públic no va tenir bona recepció.

BONSE ABA (CANÇÓ TRADICIONAL ZAMBIA)

TARDORAL

SIMFONIA 1 TERCER MOVIMENT (GUSTAV MAHLER)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: